Random Post
Sök
Sök

Välkommen till resebloggen På vift!

Här bjuder vi på massor av reseinspiration till när & fjärran. Till fots, med tåg, bil eller i luften, här är ingen resa för kort eller lång.

En resa till Indien

Hem

Den här webbplatsen består av tre delar, ett galleri, en reseblogg och en sektion med restips. Den gemensamma nämnaren är resor och fotografering. Att resa är för mig att upptäck, lära, se, höra och känna nya dofter. Att resa är lycka. Att fotografera ger ytterligare en dimension till resandet, ett försök att förmedla känslan och glädjen vidare men också att bevara. Det är vad mitt hörn i cyberrymden handlar om,  RESOR och FOTOGRAFERING. Välkommen!//Cathinka

Galleriet

Det var egentligen här allt började. När mitt bibliotek i datorn började svämma över med alla bilder jag tog och jag funderade på vad som skulle kunnas göra med dem. Visst lägger jag ut bilder på instagram, använder steller ibland och en och annan gång åker något upp på flickr. Men jag ville göra något som bara var mitt och då fick det bli en hemsida.

Resa till Marrakech

Reseblogg

På vift är en reseblogg där jag vill förmedla min passion för resor! Jag älskar verkligen att resa och att upptäcka nya platser. Att i efterhand sätta sig ner och skriva om resan är som att göra om resan en gång till. Och det är så vansinnigt roligt att dela med sig av alla upplevelser och intryck!

På vift en reseblogg med restips

Restips

Att planera resor är något jag nästan tycker är lika roligt som själva resandet. Jag lägger ner oerhört mycket tid på att söka information om nästa resmål. Jag lusläser resebolagens sidor, letar blogginlägg, studerar kartor, läser researtiklar och guideböcker. Därtill bildsöker jag, läser böcker och ser filmer…jag vet det är nördnivå!
Under Restips-fliken håller jag på att samla informationen jag hittar för att det kanske är någon annan som tycker det är lika roligt som jag att grotta ner sig.

Resa till Burma

“The world is a book, and those who don’t travel only read one page.”

Augustine of Hippo

 

 

G-EMDVDK369J