Om

På vift är en reseblogg om - resor! Och lite foto. Om resor till både när och fjärran men alltid i sällskap med min kamera.

Om mig

Jag som driver bloggen heter Cathinka och reser mycket och gärna. Nu är barnen stora men vi har rest ända sedan de var små. Resorna har blivit längre och mer aktiva med åren. Någonstans runt 45 länder är i dagsläget besökta.

Närmast passar nog det nya begreppet Flashpacker, en äventyrslysten resenär med mindre tid & större budget än en backpacker. Resor där äventyr & upplevelser kombineras med sol & bad gillas. Drömresan är att en dag få köra bil genom hela Afrika, från Kapstaden till Medelhavet, den stora frågan är när!

Om bloggen

När jag  för några år sedan började fotografera så ville jag så gärna göra något med alla bilder som togs. Det började med Instagram. Sedan blev jag medlem på Fotosidan med en blogg där. En hemsida följde innan jag landade i en mer renodlad reseblogg - På vift. En ganska naturlig följd eftersom det bästa jag vet är att resa. Inte bara själva resan utan även planeringen. Jag kan tillbringa timmar surfandes för att hitta drömboendet, den ultimata utflykten eller roliga böcker att läsa om destinationen. På På Vift! hoppas jag kunna förmedla en rejäl dos resglädje i mina berättelser & bilder!

Jag finns på Instagram, Facebook, Bloglovin' & Pinterest.

Kontakta mig gärna via tinka(@)cathinkaingman.se

Besökta länder

(till de mörkaste partierna finns länkar till blogginlägg):

Besökta destinationer Placeholder
Besökta destinationer

 

Läs mina reseguider

Till bloggen