Nu hänger vi för fullt!

Det är nu nästan exakt 2 år sedan jag ringde Ralph och bad honom om hjälp att starta upp en fotoklubb härnere i Algarve. Själv hade jag länge velat vara med i en men inte fått in det i mitt vanliga 9-5 liv. Nu fanns verkligen tid. Men helt utan egen erfarenhet ville jag inte börja dra i det, för jag hade ingen aning om vad det egentligen innebar.

Men Ralph hade allt erfarenhet man kan önska sig med många år i Vårgårda fotoklubb en av Sveriges mest välkända sådana. Och han var inte sen att hoppa på tåget. Direkt efter julens alla festligheter var vi ett gäng som samlades på en fika och vips så hade Algarve Photo Club uppstått!

Redan där och då, den där soliga januaridagen i Caraveiro satte vi som mål att vi en dag ha en gemensam utställning. Och nu är vi där. På fredag slås dörrarna upp till vår alldeles egna fotoutställning, vår hyllning till Algarve. Så nu mäts, spikas och snackas det för fullt medan den ena bilden efter den andra åker upp på väggarna.

Du hittar oss på Escola de Artes da Lagoa

Är du nyfiken och vill kika på våra alster så finns de på Escola de Artes i Lagoa. Du kommer mötas av en mängd färgsprakande fotografier från denna vackra del av världen. Landskap, blommor, människor, bilar – ingenting är för stort eller smått att fotografera.

Varmt välkommen till vårt Algarve!

Var: Escola de Artes, R. Afonso Costa 39, Lagoa
När: 10 november till 19 Januari
Öppettider: Måndag-fredag, kl. 9.30-12 / 14.30-17
Entréavgift: Gratis

Etiketter:


Kommentarer

2 svar till ”Nu hänger vi för fullt!”

 1. Profilbild för bmlarsreseblogg

  Så skoj att hänga er egen fotoutställning. För ett antal år sedan hade vi i Falköpings Fotoklubb en blandad utställning på Bildkällan här i stan. Så skoj trots att vi definitivt inte är speciellt duktiga. I helgen var vi just i Vårgårda där deras fotoklubb har Naturfotofestival varje år just på Allhelgonahelgen.

  1. Profilbild för Cathinka
   Cathinka

   Vad roligt med Naturfestivalen! Jag har velat besöka den länge men aldrig fått möjlighet men en dag så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?