Armazém - trevliga saker att göra i Porto

Armazém – en riktig pärla i Porto

Nu var vår resa till Porto ovanligt oplanerad och opåläst men några guider och bloggar hade gåtts igenom men ingenstans dök Armazém upp. Vi sprang på det här stället av en ren tillfällighet när vi var runt och kikade på lite gatukonst. Passerar en är det svårt att missa med sin hippa fasad som är tapetserad med färgglada stolar som hänger lite på sne och alla gröna växter som skapar en härlig oas på gården framför. Och det här stället alltså, det är värt ett besök! Det är bara en tidsfråga innan det finns på alla listor över saker att göra i Porto, lika självklart som Livraria Lello.

Armazém, vintage, bar, tapas, galleri

Läs mer: Porto

Armazém – lager på portugisiska

Och på ett sätt är det precis vad det är, en stor gigantisk lagerlokal fylld med en massa spännande saker. Men samtidigt är det definitivt inte bara ett lager för det finns nog ingen som kommer in här som inte tappar hakan över de samlingar som finns. För även om det är ett lager så är det även en liten shoppinggalleria med vintageaffärer, ett, kaffé, bar, tapasbar, konstgalleri och eventlokal. Och precis allting är tillsalu.

Här kommer en bildkavalkad på alla saker du inte visste att du ville ha men som efter ett besök på Armazém finns på önskelistan:

Armazém
Armazém
Armazém - vintagebutiken du inte får missa

Nästa gång blir det definitivt tapas och ett glas vin här. För vet ni vad, här är även hunden välkommen!

Må gott och lev väl!//Tinka

Hitta hit: Rua de Miragaia, 93
Öppettider: 11.30-20
Hemsida: Armazém
Armazém - don't miss in Porto

Etiketter:


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?