Prinsen som aldrig blev

Tidigt i fredagsmorse stack jag iväg mot Tyresta för att fota grodor och paddor. Jag vet inte riktigt hur jag plötsligt kunde bli så naiv så att jag trodde de bara skulle sitta där och vänta på mig. Jag hade målat upp bilder i huvudet på dessa fantastiska grodbilder jag skulle ta. Självklart varken såg eller hörde jag en enda groda eller padda…. Då är det tur att resten av naturen finns där med allt sitt ljuvliga vatten i alla dess former som alltid levererar. Jag får kyssa min groda en annan gång:)

Tyresta1 11
Frostnupet

Tyresta1 46
Reflektion

Tyresta1 65
Ismönster

Tyresta1 132

Må gott och lev väl!/Cathinka

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?