Sommarlistan 2024

,

Så är sommaren här. Igen. Så härligt.! Nu har vi förstås sommar mest hela tiden så för mig handlar inte sommaren så mycket om sol och ledighet. Utan mera om att andra är lediga och sugna på att hänga. Och vi, vi har en liten annorlunda sommar framför oss och annorlunda är alltid kul!
Mina resebloggarkollegor Resfredag , 4000 mil & Dryden har gjort sommarlistor i år, Kul tänker jag. Vad önskar jag mig egentligen av sommaren 2024?

Platser jag vill resa till

När du läser detta befinner jag mig på värsta äventyret, jag är på väg till Madagaskar! En resa där jag ser fram emot möten med lemurer, kameleonter och annorlunda landskap. Och kanske inte lika mycket mot maten eller? Vet inte alls vad som väntar mig. Spännande blir det hur som!

Roadtrip

Men ja! Älskar roadtrips. På Madagaskar väntar många mil på vad jag förstått inte helt bra vägar. Men vi ska också köra genom hela Europa.

Nationalparker

I sommar väntar nationalparker med namn som Andrafiamena Andavakoera Reserve, Ankarana och Sahamalaza. Men även Pålsjö skog och Söderåsen.

vandra i Helsingborg

Böcker jag vill läsa

Den listan är oändlig! Först ut står tre böcker som utspelar sig på Madagaskar sedan blir det nog thrillers och feelgood resten av sommaren.

Projekt jag vill genomföra

Jag brukar stämpla mig själv som den som reser. Eller den som fotografer. Eller den som läser. Men det finns även en en som inreder. Och i sommar väntar ett riktigt roligt sådant projek! Hoppas det blir lika bra som i mitt huvud!

Aktiviteter jag vill göra

Umgås, äta, skratta, bada, vandra… Och så lite padel på det. Receptet på en lyckad sommar!

Bad

Tycker kanske egentligen att det här med bad är lite överreklamerat. Men här i värmen blir det poolbad som svalkar i värmen. Jag har ännu inte gjort årets premiärdopp i havet.. Men det kommer definitiv. Och ett kvällsdopp i svensk insjö en ljummen sommarkväll ser jag också fram emot.

Vandringar

Definitivt. Även om vandringssäsongen härnere är på paus under sommarens varmaste månader kommer vandringar ske både på Madagaskar och i Sverige.

Vuxna barn

Vuxna barn innebär att de har begränsat med semesterdagar. Vi som älskar att hänga med våra ungar får anpassa oss. Det blir därför longstay i Sverige i slutet av sommaren. Så mysigt! 

Insikter jag vill komma till

Nä jag har inga planer på att komma fram till några djupare insikter under den här sommaren heller. Njuta och må bra får helt enkelt bli sommarens ledord!

Vad önskar du dig av årets sammar?

Må gott och lev väl!

Vill du följa bloggen kan du göra det här,
via mail, FB eller Insta:

Etiketter:


Kommentarer

Ett svar till ”Sommarlistan 2024”

 1. Profilbild för Stina Robell
  Stina Robell

  Vilket spännande äventyr!!
  Ha det riktigt kul nu så ser jag fram emot rapport så småningom.
  Kram
  Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?