Random Post
Sök
Sök

Tidig morgon i gråtoner

Skogen är näst intill tyst nu. Ett och annat kraxande har ersatt vårens energiska kvittrande. Jag lunkar i sakta mak och insuper den vackra mjuka färgskalan.

DSC_3914_HDR

Framme vid min klippa åker termos och ostmacka fram och intas till ljudet av vågornas småskvalpande. Dimman är tät, man kan nästan höra den.

DSC_4000_HDR

Här och var har höstens färgprakt börjat visa sig och ett par gula ekblad ligger på klippan och skriker efter uppmärksamhet.

2014 Fotopromenader 262

En fjäder flyter förbi. Sakta.

2014 Fotopromenader 265

Stilla vandrar jag tillbaka. Dimman gör att skogen känns magisk. En spillkråka som förföljer mig på avstånden gör sig då och då ”sedd” med sitt karaktäristiska läte. Skogen är så trolsk i sin skepnad att jag nästan blir besviken när jag märker att de troll, som så tydligt sprang omkring mellan trädstammarna i skogen, inte fastnat på min bild!

2014 Fotopromenader 327

Må gott och lev väl! /Cathinka

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
G-EMDVDK369J