Random Post
Sök
Sök

Tiny man and poodle

I februari, när månader med rekordlåga nivåer soltimmar hade passerat, tröttnade jag på skogen. Ingen sol och ingen snö på hela vintern. Jag behövde lite öppna ytor och HAV! Dags att åka till Gotland….Det blev en härlig helg med långa promenader längs hav och öppna fält. Fotografiskt sätt var det rätt trist med ett jämngrått väder som som inte gav någon inspiration. Ett litet fotoprojekt, Tiny Man and Poodle, gav mig den kick jag så väl behövde för att det skulle kännas roligt att fota igen. Tänk vad lite som behövs ibland för att man ska komma igång
Leende ansikte med leende ögon

gotland 16

gotland 130

gotland 226

gotland 295

gotland 408

gotland 431

Alla bilderna är tagna med mitt Nikon 18-35. Redigerade i Aperture och Color Efex Pro.

Må gott och lev väl!

guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] på På vift åkte till Gotland för att få uppleva öppet hav och öppna ytor. Ön verkar vara grejen för det och bilden jag fått låna gör mig än mer lockad. Ge […]

Dryden - Traveler\'s Edition
november 5, 2016 19:32

Perfekt med Gotlandsinspiration! Själv hoppas jag på grått väder, sådär höstigt och jäkligt. 🙂

G-EMDVDK369J