Random Post
Sök
Sök
Vålådalens fjällstation

Vykort från Vålådalen

Hej!

Den här helgen är jag på Vålådalens Fjällstation igen. Egentligen är jag här på konferens med jobbet men lördagen var vikt för egen aktivitet. Gissa om, när jag såg solens strålar nå över bergstopparna, jag satsade på en topptur. Vis av förra gångens vobblande på längdskidor hyrde jag turskidor och började hasa mig upp för Intervallet. Solen gassade i ryggen och i takt med mitt hjärtas eskalerande bankande strömmade svetten allt ivrigare nedför ryggraden. Väl uppe på toppen hade den härligt blå himlen gett vika för riktigt grå, regntunga moln så när regnets första blöta droppar nådde min nästipp beslöt jag mig snabbt för att ta mig ner igen. Det blev ju inte som jag tänkt mig men bra ändå.

Ta hand om er och ha en skön vecka!

//Cathinka

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Christine - 29°
april 6, 2017 04:37

Den där bullen hade jag gärna velat ha just nu. 🙂

G-EMDVDK369J