Vålådalens fjällstation

Vykort från Vålådalen

Hej!

Den här helgen är jag på Vålådalens Fjällstation igen. Egentligen är jag här på konferens med jobbet men lördagen var vikt för egen aktivitet. Gissa om, när jag såg solens strålar nå över bergstopparna, jag satsade på en topptur. Vis av förra gångens vobblande på längdskidor hyrde jag turskidor och började hasa mig upp för Intervallet. Solen gassade i ryggen och i takt med mitt hjärtas eskalerande bankande strömmade svetten allt ivrigare nedför ryggraden. Väl uppe på toppen hade den härligt blå himlen gett vika för riktigt grå, regntunga moln så när regnets första blöta droppar nådde min nästipp beslöt jag mig snabbt för att ta mig ner igen. Det blev ju inte som jag tänkt mig men bra ändå.

Ta hand om er och ha en skön vecka!

//Cathinka

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Vålådalens fjällstation

Kommentarer

  1. Profilbild för Christine - 29°

    Den där bullen hade jag gärna velat ha just nu. 🙂

    1. Profilbild för Cathinka

      På vissa ställen smakar den så mycket bättre som här på fjälltoppen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?