Mitt 2017 i 52 bilder

Mitt 2017 i 52 bilder

Ju äldre jag blir desto fortare swishar åren förbi. Därför är det skönt att så här årets sista flämtande dagar att stanna upp och reflektera över vad året innehållit. För att inse att jag hinner uppleva lika mycket, om inte mer, än på den tiden när åren inte gick lika fort.

Så här kommer det nu, mitt 2017, i 52 bilder. Där jag började året på en vidsträckt strand i Ecuador och avslutar det med gråa men sköna dagar i Stockholm.

Ecuadors bästa strandÅrets uteplats; Huset vi hyrde i Ecuador kanske inte helt levde upp till våra förväntningar när det gällde standard men oj vilken mysig terass det hade. Med häng för alla dygnets vakna timmar behövde vi egentligen inget hus. Hit drömmer jag mig tillbaka ofta och när jag blir stor vill jag ha en sådan uteplats!

På tur i Vålådalen, Pa tur i Valadalen

Årets skidtur. En riktig vinterdag i Vålådalen med sol, gnistrande snö och dessutom helt vindstilla. Sådana dagar tycker även jag att det är fantastiskt med vinter!

Årets matupplevelse var definitivt besöket på Fäviken. Vilken miljö, vilken mat!

Årets första vårdag kom redan i februari.

Årets natur- och fotoupplevelse bjöd Färöarna på. Helt sagolika landskap.

Årets storstadsupplevelse blev definitiv Lissabon. Jag brukar vara svårflörtad vad gäller städer men här föll jag pladask. För tanterna. För kaklet. För maten.

Årets skärgårdsupplevelse fick jag i maj när jag och Tintin åkte ut till Landsort en helt ljuvlig dag för att vandra Öjaleden.

Årets blogghäng fick jag med dessa damer Sofia (Fantasiresor), Daniela (Discovering the Planet), Rania (Northbound Journeys) och Helena (Oh Darling) under en härlig fotopromenad i Gamla Stan i Stockholm.

Årets höjdare. Min första gång någonsin i en helikopter. Så galet häftigt!

Årets skönaste semester. Två veckors båtluff i Kykladerna. Det blir nog inte mycket mysigare en så.

Årets workation. Fina Sanna (Sanna Rosell) bjöd in några bloggare till Örebro där vi under ett par dagar utbyte erfarenheter i bloggandets konst.

Årets alléupplevelse går definitivt till Ängsö utanför Västerås.

Årets längsta vandring blev Fornstigen med sina 18 km.

Titlis-Engelberg-Schweiz 

Årets surrealistiska upplevelse går definitivt till Schweiz och besöket på Titlis. Kontrasten mellan de indiska kvinnorna, barfota, iklädda sina färgstarka saris, kastandes snöboll i den gnistrande snön var surrealistisk.

Årets överraskning. Oslo hade jag faktiskt inga förväntningar på men blev glatt överraskad, vilken mysig stad. Mitt första besök i Norge och mitt femtionde land blev det dessutom.

Årets utflykt gick till Färnebofjärdens nationalpark och Gysinge.

Årets höstprakt bjöd även i år Blå Lagunen, Ekerö på.

Årets retreat. Finns det något bättre ställe än Österlen när man känner behovet av att andas och att bara vara?!

Årets mysigaste regnpromenad. Har man bara trevligt sällskap och bra kläder är det alltid lika mysigt att komma ut i skogen.

Så är då 2017 nästan tillända. Det har varit ett bra år och ett fantastiskt roligt bloggår. Med tillförsikt ser jag fram mot 2018 som jag åtminstone vet kommer innehålla flera spännande resor för min del och resten kan man bara hoppas på. Ett stort tack till dig för att du läser och engagerar dig! Gott Nytt År så ses vi igen 2018.

Må gott och lev väl //Cathinka

Kommentarer

 1. Profilbild för 4000mil

  Oj wow Färöarna alltså!

  1. Profilbild för Cathinka

   Vackrare blir det nog inte! Åtminstone inte om man som jag gillar karga landskap.

 2. Profilbild för Liniz Travel

  Wow vilket underbart resår å härliga bilder!! Gott nytt! Kramar

  1. Profilbild för Cathinka

   Tusen tack Lina och detsamma önskar jag dig!

 3. Profilbild för Linda, resa medvetet

  Förstår att du valt ut alla dessa med omsorg, vilket fint år du haft. Tänk att vår jord bjuder på alla dessa vackra vyer.

  1. Profilbild för Cathinka

   Visst är det fantastiskt och ju mer jag upptäcker desto mer vill jag se…

 4. Profilbild för Ninni
  Ninni

  Fantastiska bilder, fantastiska resor! Ha ett lika fint 2018!

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack och tack detsamma. Vilken resa vi hade till Färöarna!

 5. Profilbild för Sanna

  Bilder – de säger ju mycket mer än tiotusentals ord och dina bilder berättar alla en story på var sitt sätt. Älskar att svepa över ditt 2017 i alla färgers prakt! Hoppas på en workation 2.0 nästa år… 🙂 det var så mysigt att ha ett här! Önskar dig allt gott och hoppas vi ses snart igen. Gott nytt år!

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack Sanna! Det hade varit synnerligen trevligt med en uppföljning på vår trevliga helg! Gott Nytt År!

 6. Profilbild för Åsa

  Vilka fina bilder!!

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack Åsa och Gott Nytt År!

 7. Profilbild för Daniela / Discovering The Planet

  Vilket fantastiskt år och otroligt vackra bilder du bjudit på. Ser fram emot att följa ditt 2018. Gott Nytt ♡

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack Daniela, det har verkligen varit ett bra reseår. Gott Nytt År?

 8. Profilbild för Marianne - Glimt av verden

  For et herlig reiseår med mange fine opplevelser! Jeg må komme meg til Færøyene snart, det ser så himla vakkert ut, og minner meg litt om Island, et land jeg virkelig elsker. Håper 2018 byr på mange gode opplevelser og minnerike reiser! Godt nyttår!

  1. Profilbild för Cathinka

   Färöarna är fantastiskt, du måste verkligen ta dig dit. På samma vis jag måste ta mig till Island?. Detsamma, reseplaneringen pågår för fullt!

 9. Profilbild för Fantasy Dining

  Vilket fantastiskt resår och vilka vackra bilder. Fäviken är min man Alex´s stora dröm, han pratar ofta om att han vill dit. Själv hade jag ju inte tackat nej heller.Färöarna ser helt underbart ut. Önskar dig ett lika bra 2018

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack Maria! Fäviken var verkligen en upplevelse. Och Färöarna, det är ren kärlek! Tack detsamma.

 10. Profilbild för Christine - 29°

  Så många fantastiska bilder. Och vilken kul idé med just 52 bilder för att skildra året. 🙂

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack Christine, visst fick jag till det;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?