Det blev en dag på stranden – Praia da Carreagem

,

Portugals södra atlantkust var det jag föll handlöst för första gången jag besökte detta land. Jag hade ingen aning om att denna skatt till landskap låg gömd långt här nere i Europas mest sydvästra hörn. Karga klippar, långa & korta stränder. Så mycket drama. Så mycket skönhet.

Förra veckan hade vi lite kick off med fotoklubben och tillbringade flera timmar på en, för mig, helt ny strand på just atlantkusten. Praia da Carreagem strax utanför Rogil. En strand som seglade in på listan över favoritstränder här på Algarve. Om man bortser från de triljoner trappsteg som ledde ner till stranden. Eller framför allt upp från dito… Åk hit och njut av natur i sin bästa form. Glöm inte något i bilen bara så du måste ta trappan en extra gång;)

Hur som hade vi en helt fantastisk dag på stranden med en tillika superb solnedgång. Många foton blev det, här nedan bjuds på några favoriter.

Praia da Carreagem
Praia da Carreagem

Ett tips är att kombinera ett besök på denna strand med ett lunchbesök på restaurang Várzea i Aljezur.

Toppbilden på mig i strandkanten är tagen av Ralph Torgardh.

Må gott och lev väl! // Tinka

Ps. Vill du ha koll på nya uppdatering här på bloggen så kan du alltid följa På vift på FB eller Bloglovin . Du kan även prenumerera på nya inlägg genom att fylla i din email här bredvid eller nedan om du läser på en mobil. Eller bara kika in här med jämna mellanrum såklart.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?