En massa resebloggiga saker

Blogginlägg om resor kan vara matnyttiga och informativa och så kan de ha finess, trollbinda ögat och ha det där lilla extra som gör att alla inlägg oavsett destination är intressanta.Cathinkas reseblogg På vift lever upp till allt ovanstående. Hennes bilder är i klass i en för sig och hennes texter berättar en historia med detaljer som förflyttar läsaren i tid och rum.

Så fint skriver Linda på Resa medvetet om På vift när hon utser Årets Resebloggare 2017. Den senaste månaden har inneburit en hel del roliga resebloggiga saker där Lindas utmärkelse av På vift till Årets Makalösa Storyteller ändå måste vara den roligaste eller definitivt den bästa egotrippen.

Det börjar med Travel Massive på Pop-House

En ruggig kväll i november bjuder Travel Massive (i Sverige styrt av Annika, Lola & Sofia) på härligt mingel på Pop-house ute på Djurgården. Tillsammans med The Catalan Tourist Board och Costa Brava Tourism bjuds det på tapas och gott i glasen. På scen får vi följa med till Girona med omgivningar. Vilka vandringsleder! Ännu ett resmål till min aldrig sinande bucketlist.

reseblogg Reseblogg Reseblogg

Årets Makalösa Storyteller

Bloggen är min hobby, mitt kreativa andningshål och drivs främst för mitt egna höga nöjes skull men visst är det oerhört kul när den uppskattas! Och Lindas ord värmde ända in i hjärtat. Linda och Resa medvetet som med sina medvetna texter får mig att tänka ett varv extra. Tänka på vad jag vill förmedla med mina texter. Tänka på hur jag reser. Tack Linda! Andra bloggar som uppmärksammades av Linda:

Årets Rakryggade humor – Flyging Dryden

Årets Norra Europas fanbärare – Äntligen vilse

Årets Ocensurerade champion – Livet från den ljusa sidan

Årets Reflekterande filosof – Sanna Rosell

Årets Som ingen annan – Johnny Bajdzjan

Årets Girlpower – Jenn – Forever abroad

Årets Ambitiösa nykomling – Reform Travel

Inget dåligt sällskap att befinna sig i!

reseblogg

Pressfrukost med Resia och Resiabarometern

En tidig fredagsmorgon samlas vi ett gäng trötta resebloggare och resejournalister på Downtown Camper för en riktigt mysfrukost. Vi är inbjudna av Resia för att få ta del av deras årliga reseundersökning, Resiabaromtern som tar pulsen på svenskarnas resvanor och resedrömmar. Som att vi drömmer om Maldiverna men åker till Spanien. Att vi lägger mer och mer vikt vid hur vi bor på semestern. Att det vi irriterar oss allra mest på på flygresan är vuxna som tar för mycket plats och fäller ner sina stolsryggar. Älskar statistik!

Reseblogg

Reseblogg

Avslutar blogghösten med alternativ julmiddag

När jag började blogga hade jag aldrig kunnat gissa hur mycket roligt och trevligt det skulle medföra. Genom Svenska Resebloggar har jag kommit i kontakt med ett gäng andra härliga, extremt kompetenta resebloggare som på ett öppet, schysst sätt delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Främst träffas vi på FB men ibland även IRL. Katarina & Johnny drog i förra veckan ihop en härlig alternativ knytisjulmiddag med allt från lingonskumtomtar till efterrätt från Pakistan.

Tack Katarina, Johnny, Jeanette, Pernilla, Lena, Linda & Sofia för en trevlig kväll!

Reseblogg

På vifts 2017

Vilket år jag har haft med bloggen. Inte nog med att På vift har växt med 140% i läsarantal. Dessutom har jag gjort mina första samarbeten tillsammans med Örebrokompaniet & Switzerland Tourism. 6 resor utanför landets gränser och fler inom har det blivit. För att inte tala om alla vandringsutflykter. Jag ser med tillförsikt fram mot 2018. 4 spännande resor är redan bokade, Kuba, Svalbard, Italien & Portugal. Det ska bli roligt att se vad 2018 mer kommer att bjuda på!

Må gott och lev väl! // Cahinka

Etiketter:


Kommentarer

 1. Profilbild för Johnny Friskilä

  Trevligt inlägg! Gott nytt reseår! Och jo, visst är det trevligt att träffas irl ibland.

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack och visst är det! Gott nytt resår själv och ha det i Brasilien!

 2. Profilbild för The Whole Map

  Vad roligt med Kuba. Första gången? Läs gärna vårt inlägg därifrån. Kanske kan inspirera 🙂 God jul och gott nytt år.

  Mvh
  Gustav och Julia

  1. Profilbild för Cathinka

   Ja första gången, ska bli så spännande! Tack det ska jag. God Jul och Gott Nytt År till er också.

 3. Profilbild för Katarina

  Du är så duktig. Lindas motiveringar var väl ändå bäst! Gud. Ser ut som jag har en liten pyjamas på mig.

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack! Jo man mår bra av beröm. Katta the cat;-)

 4. Profilbild för Lina Eklund

  Heeej! Vad kul att du kom till pressfrukosten, och vilka fina bilder du tog. God Jul önskar jag och alla andra på Resia.

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack för att jag fick komma! God Jul och God Fortsättning??

 5. Profilbild för Jeanette

  Så kul att höra att du växer så det knakar 🙂 ser även fram emot att följa dig på dina kommande resor!

  1. Profilbild för Cathinka

   Ja det har varit ett roligt år och nästa år blir ett bra reseår:)

 6. Profilbild för Linda, resa medvetet

  Det glädjer mig att mina ord trängt så långt in, de är verkligen skrivna från mitt hjärta och jag överdriver inte en uns. Grattis till bloggframgångar – riktigt bra jobbat.

 7. Profilbild för Helena - Oh darling, let\'s be adventurers

  Stort grattis till att bli utnämnd som årets makalösa storyteller! 🙂 Det förtjänar du! Jag ser fram emot att få läsa om dina kommande resor under nästa år.

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack Helena? Jag tror det blir ett bra reseår nästa år.

 8. Profilbild för Fantasiresor

  Grattis till framgångarna! Är glad över att ha lärt känna dig lite bättre i år 🙂 Ser SÅ fram emot att följa din Svalbard-resa framför allt, spänd på att se både bilder och höra vad du tycker.

  1. Profilbild för Cathinka

   Tack och detsamma Sofia! Ja, det är verkligen en resa jag ser fram emot dels för att jag ska göra den med min dotter dels för de häftiga landskapen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?