Reseblogg

September & oktober – det sa swish så blev det november

Det är inte klokt vad tiden rusar fram. Tiden går verkligen fortare ju äldre en blir. Så även om september till en början släpade sig fram så sa det sedan bara swish och så blev det november.

reseblogg

Hemmaliv

Ni som kikar in här ibland kommer kanske ihåg att jag i augusti önskade mig hemlös. En önskan som under september gick i uppfyllelse även om husförsäljningen till en början med gick ganska segt och gav oss några sömnlösa nätter. Men till slut var vårt älskade hus sålt och nu står vi här och ska uppfylla drömmar. Drömmar så stora att de får marinera en stund till i mitt huvud innan de sätts på pränt. Både september och oktober har gått åt till att fortsätta tömma vårt hus och avgöra vad som ska få följa med i vårt nya liv.

reseblogg

Resor

Trots att flyttbestyren har tagit den mesta tiden (eller åtminstone energin) dessa månader har två nya länder hunnit besökas. En jobbresa i månadsskiftet tog mig med på en hiskeligt massa äventyr. Först var jag tre dagar på Barbados som sedan följdes av 5 dagar på Tobago. Många soliga, härliga inlägg kommer komma under höstens mörka månader.

resa till tobago resa till tobago Barbados

Bloggen

Bloggen har helt klart blivit lidande av flytten. Energin har helt enkelt inte räckt till. Några inlägg har jag ändå lyckats knåpa ihop:

På vifts Fem favoriter – Trinidad tips
Juli & augusti – en enda räcka sommardagar
Roslagsleden etapp 11
Fem favoriter – utflykter runt Lagos Portugal
Hej och hej då Barbados
En liten hälsning från Tobago
Simmande hästar på Barbados

I bloggarnas, kamerans och de sociala mediernas värld

Det är roligt med de här sammanfattningarna för jag tvingas tänka igenom vad som egentligen har hänt under perioden. Ofta inser jag att mer gjorts än vad jag tror. Förutom flyttbestyr & resor har en härlig insta-walk på Djurgården genomförts. Det var återigen killarna och Anna bakom @weroamsweden som bjudit in till samling. Kika gärna på allas bidrag under hashtaggen #instameet_djurgården Tackar för ett trevligt initiativ, alltid lika trevligt att träffa likasinnade fotonördar.
En egen tidigt fotopromenad runt ett dimmigt Judar är annars en annan av periodens höjdpunkter. Undrar varje gång varför jag inte pallrar mig iväg oftare på dessa tidiga morgonäventyr när de ger mig så mycket energi & glädje.
Ett Travel Massive har även gått av stapeln. Det var Visit Andalusia som bjöd in till Downtown Camper för att visa vad regionen har att erbjuda. Det bjöds på mycket bra information och väldigt goda tapas!

reseblogg

Att läsa andra bloggar har i stort fått stryka på foten men ett och annat inlägg har ändå hunnits med. Två inlägg som dröjt sig kvar lite extra är Hannas på Reform Travels inlägg om hållbart resande och Katarinas på Äntligen Vilses inlägg om resetrötthet båda tänkvärda och rekommenderas varmt.

Så, nu blir det full fart framåt!

Må gott och lev väl! // Tinka

Etiketter:


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?