reseblogg, månadssammanfattning

Maj & juni – i hemmets trygga famn

Och så träder vi in i maj där vi möts av gråväder, skriver jag i min sammanfattning av mars och april. Aldrig kunde en ana att maj (och för den del även juni) skulle bjuda på en enda lång räcka av solvarma dagar. Att vi valt bort att resa både i maj och juni kändes helt plötsligt alldeles rätt. En vända till Lund för att uppleva årets Lundakarnival “Imaginalen” var det längsta vi kom.

Vandra på Gålö, Reseblogg, Vandringar i Stockholmstrakten

På bloggen

Inläggen från Kubaresan har fortsatt och kommer fortsätta även framåt. Så mycket vi upplevde under våra veckor där! Men mest läst blev inlägget med New Delhitips. Av periodens inlägg är nog min egen favorit inlägget om instagram-sammanskomsten i Tyresta.

Här är maj & junis inlägg:

Vandra på Kuba – Topes de Collantes 
Hundspann på Svalbard – med skräckblandad förtjusning
På vifts New Delhi tips – en stad där ständigt kaos råder
Valle de los Ingenios från hästryggen – om att rida på Kuba
Resebiblioteket – Portugal
Instameet_tyresta eller när sociala medier är sociala 
Det blev en dag på Gålö
Fem favoriter – På vifts Havanna tips
Pre-semester är listornas Mecca!

Sociala medier, reseblogg, instameet, tyresta, instawalk

I bloggarnas värld

Favoriter bland mina kollegor i resebloggarvärlden blir den här perioden inte ett inlägg utan den resa som Lena, Sofia, Katarina & Jeanette gjorde. Tillsammans gav de sig i början på juni ut på en roadtrip i Alaska. Så många roliga stories! En riktig drömresa.

 I de sociala medierna värld

Det har varit en hektisk tid i resebloggarvärlden:). Inte mindre än tre träffar har hunnits med. Först ut var Travel Massive med fokus på Spanien och regionen runt Malaga. Blev extra sugen på den vandringsled de iordningställt längs med kusten (GR92). Och förstås Caminito del Rey som redan står på önskelistan.

reseblogg, månadssammanfattning

reseblogg, månadssammanfattning

Efter det var det dags för Momondos resebloggsgala. Här utsågs bästa reseblogg, instagram, youtubekannal mm. Mycket värdig vinnare i resebloggsklassen var Daniela & Göran från Discovering the Planet, en av mina egna favoritresebloggar. Stort grattis!

Bild från www.discoveringtheplanet.com

Wowanders är en ny reseapp och personerna bakom, Taru Aalto and Maija Kaukonen, höll en presentation av appen en härlig sommarkväll i juni. Ser mycket intressant ut och ska prövas på en kommande resa. Återkommer  med åsikter när den är testad.

reseblogg, månadssammanfattning

Så fortsätter året rusa på som ett höghastighetståg och vi har kommit en bra bit in i juli. Nu njuts av sommar i fulla drag. Långa, soliga, lediga dagar där bad, mat och utflykter blandas i en skön mix. Så som en semester ska vara!

Må gott och lev väl! // Cathinka

Etiketter:


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PÅ VIFT! – EN RESEBLOGG MED RESTIPS

Hej och välkommen till På vift! Resebloggen för dig som älskar resor. Här bjuds på massor av reseinspiration till när och fjärran.
VÄLKOMNA!

VILL DU PRENUMERERA PÅ NYA INLÄGG?