Random Post
Sök
Sök
Resa till Tobago

En liten hälsning från Tobago

Jösses vad tiden rusar fram och jösses vad jag har gjort en massa roliga saker här på Tobago. Samtidigt som tiden går så snabbt känns det som det var länge sedan jag lämnade Barbados. Konstigt det där med tid. Tobago har bjudit på strålande sol även om jag är här under regnsäsong. Förutom idag då tropikerna bjudit på sådana regn en nästan bara kan uppleva här. När himlen inte bara öppnar sig utan en tror någon häller en hink vatten över huvudet.

resa till tobago

Resa till Tobago

Resa till Tobago

Här på Tobago har jag tagit mitt uppdrag som #ACTturtestare på yttersta allvar. (Uttryck snott från Towe på Come Fly With Me från hennes resa till Italien i veckan, där de testade nya resor för TUI. Men de var förstås TUItourtesters:-)). Jag har cyklat, ridit, simmat, vandrat, åkt båt, roadtrippat… tänk vad tiden räcker till om en bara vill. Det kommer en rad uppdateringar härifrån Tobago under vintern.

resa till tobago resa till tobago

Resa till Tobago

resa till tobago

Det där med att resa själv…

Det här med att resa ensam väcker också en del funderingar och upptäckter om en själv. Som att  kvinnor-kan-rörelsen inte kommit så långt i vårt hem vad gäller fenomenet hyra/köra bil utomlands. När frågan kommer på tal hemma blir jag plötsligt grymt upptagen eller kastar mig ner i passagerarsätet. Här har jag de senaste dagarna rattat runt på Tobagos allt annat än raka, extremt smala vägar i en terräng som mest liknar en berg och dalbana. I vänstertrafik. Det går inte fort men det går framåt. Kan själv. Fast Martin får nog gärna köra nästa gång.

Resa till Tobago Resa till Tobago Resa till Tobago

Jag gillar inte heller att gå ut själv på kvällarna. Och tycker det är fruktansvärt tråkigt att äta själv. Det gör att en dimension av resandet försvinner. På en destination som Tobago där liming är en så viktig del av deras kultur så är det förstås lite synd. Å andra sidan fyller jag mina dagar med så mycket roligheter att jag är lite upplevelsefull när kvällen kommer och det är rätt skönt att krypa upp i sängen och bara ta hand om dagens bildskörd. Vilket är exakt vad jag ska göra just nu.

Resa till Tobago Resa till Tobago

In och följ på Instagram och FB på en gång!

Må gott & lev väl // Cathinka

guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Christine - 29°
oktober 20, 2018 12:06

Ååååå vilka bilder! 🙂

Carina
oktober 10, 2018 17:49

Wow, vilka foton! 🙂

Daniela | Discovering The Planet
oktober 7, 2018 12:53

Får lite längtan dit igen. Skulle behöva lite av den där softa atmosfären en stund :).

Ann-Louise
oktober 6, 2018 23:04

Tobago ser verkligen härligt ut! Känner också igen det där med bilkörningen. I vår familj är det ingen som vill köra bil utomlands vilket krånglar till det lite ibland.

4000mil
oktober 6, 2018 14:14

Känner igen det där med att inte så gärna köra själv utomlands. Men i år har jag kört både i Italien och Portugal, så nu börjar jag bli ganska van.
Vi funderar för övrigt på Tobago till nästa jul.

4000mil
oktober 6, 2018 17:57
Reply to  Cathinka

Hehe, ser vi ut som några som stannar i huvudturistorten? 🙂 🙂 🙂

pilla
oktober 6, 2018 09:08

Men vilken spännande resa! Känns som man kan det mesta iaf hyfsat bara man måste.

FREEDOMtravel
oktober 6, 2018 08:57

Vilken läcker bild på ridturen i vattnet!

G-EMDVDK369J