Random Post
Sök
Sök
Barbados

Hej och hej då Barbados

Så kom höstrusk, regn och vind. Jag kända att jag trots allt inte var klar med sommaren och tänkte, varför inte åka till Barbados över helgen…

Nä, så är det såklart inte. Resan har varit planerad ett tag och även om jag sett fram emot den så var det först när regnet stod som spön i backen som den där riktiga YES-känslan infann sig.

Barbados Barbados

När livet nu går in i en ny fas, en vuxenfas på riktigt, är jag fast besluten att fylla det med så mycket trevligheter det går. Som ett led i det är jag tillbaka hos min tidigare arbetsgivare Afro-Caribbean Travel där jag ska hjälpa dem lite med deras sociala medier, hemsidor och bloggar. Därav Barbados & Tobagoresan. Jag måste ju ha något att skriva om. Jag vet, det är ett tufft jobb, men någon måste göra det.

Barbados

Barbados

Så nu ligger jag här i min säng med svettpärlor i pannan, hör vågorna slå mot stranden, med grodornas sång i öronen och försöker samla alla intryck. Det har varit tre fullspäckade dagar, fulla av roliga aktiviteter. Barbados är mycket grönare än jag trodde och mer kuperat. Det är inte heller lika mycket folk som jag befarat. Hade  läst att det är ett av världens mest tätbefolkade länder och tänkte Indien i kubik. Men får ingen känsla av trängsel. Och trevligare människor får en leta efter.

Barbados Barbados

Bjuder på lite bilder från denna härliga ö så kommer nog en och annan utförligare rapport så småningom. Själv packar jag ihop för nästa äventyr, hallå Tobago.

Barbados

Barbados Barbados Barbados

Barbados Barbados

Må gott och lev väl // Cathinka

Subscribe
Meddela
guest
13 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Linda Engström
november 7, 2018 19:19

Helt missat att du skulle hit. Barbados är ett sånt där resmål som jag hörde om som väldigt liten men aldrig fått något grepp om, varken geografiskt eller kulturellt. Kul att se!

Malin Lundsten
oktober 5, 2018 11:59

Vilket underbart jobb du har❤️ frilansar du eller är det anställning? Ha en skön höst och hoppas på många fler ubderbara inlägg och bilder.

Marianne - Glimt av verden
oktober 2, 2018 22:59

Det høres ut som et herlig sted å være nå som høsten har funnet veien hit til Skandinavia!

Ann-Louise
oktober 2, 2018 20:37

Härliga bilder! Barbados är en plats jag drömt om sedan jag var väldigt ung och fick ett jättefint vykort från en god vän som var där på semester. Måste vara underbart att åka dit nu när det börjar bli kallt och mörkt här hemma!

Katarina
oktober 1, 2018 15:22

Men fantastiska bilder! Kul att du ska jobba m sociala medier också. Låter ju drömmigt i sig att göra för ett reseföretag.

Renates Reiser
oktober 1, 2018 12:40

Fantastiske bilder! Det ser helt herlig ut. Skulle gjerne tatt en sving til Barbados altså, jeg regner bort her i Norge.

Jennifer Sandström
oktober 1, 2018 09:53

Men wow, vilka bilder. Gilla den med mörka/färgstarka himlen och palmen vid havets vågor 🙂 Perfekt tid att åka iväg på en sån här resa.

G-EMDVDK369J